Julskyltning 28 nov 2021

Nu är förberedelserna igång inför året julskyltning i Laholm som är den 28 november kl. 14-18. Laholms gator och torg fylls med musik, knallar och aktiviteter för barnen. Butikerna julskyltar med traditionsenlig avtäckning av skyltfönsterna. Vill du vara en del av julskyltning i Laholm se mer info nedan. 

Marknadsknalle

Vill du vara med att ställa ut. Kontakta info@attraktivalaholm.se med din anmälan senast 14 november. Det är först till kvar som gäller. Vi kan inte garantera alla plats. I din anmälan ange om du behöver el och hur mycket plats du behöver. Medtag all egen utrustning (Inget stor tält kommer att finnas att tillgå). 

Avgifter
600kr för de som säljer något ät- eller dryckbart
400kr för de som säljer hantverk (produkter eller tjänster)
300kr för föreningar 

300kr för UF-företag och skolklasser (som morot för att verkligen komma på försäljningsdagen får man 150kr tillbaka om man varit på plats den 28/11)

Avgift ska vara betald senast 14 nov. Till:  Bankgiro: 373-2575 
Uppge Företagsnamn/Kontaktperson
OBS ingen avbokning efter 14 nov

Underhållning

Vill du vara med under dagen för att spela eller sjunga. Kontakta info@attraktivalaholm.se så kollar vi vad vi får in i programmet. Här gäller också först till kvarn. Vi kan inte garantera att det finns plats för alla men vi gör vårt bästa för att alla som vill ska få möjlighet.

Annan aktivitet

Vill du vara med och fylla julskyltningen med annat innehåll som tex. en aktivitet. Kontakta info@attraktivalaholm.se
Så tittar vi vad det finns utrymme för.